Top

Red Light Fotoshoot

€ 25

p.p. incl. BTW

Niets is toch leuker tijdens je vrijgezellenfeest of vriendinnendag op een hilarische, grappige en spannende manier op de foto te gaan?! En niet alleen een foto, nee, een hele fotoshoot! Op 5 minuten lopen van het Centraal Station – achter de Bijenkorf – in Amsterdam staat onze professionele studio 1 uur lang geheel tot jullie beschikking tijdens onze ‘Vrijgezellenfeest Funshoot’ !

Professionele fotograaf, privé locatie, kleding en attributen, foto’s achteraf per mail, nabij het Centraal Station
Al vanaf 25,00 euro te boeken, grotere groep = korting
Tijdsduur bedraagt 1 uur
Grote groepen ontvangen korting

Samen met je vriendinnen kunnen jullie de meest sexy pakjes uitzoeken, spannende uniformen of sexy lingerie om helemaal in stijl op de foto te gaan! Maar uiteraard kan het ook minder gewaagd! Natuurlijk hebben wij make up en leuke accessoires om je outfit helemaal af te maken (lees: hakken, zweep en pruiken!) Het wordt een echte meidenboel, want het is niet alleen jouw vrijgezellenuitje, maar ook een feestje voor je vriendinnen!

Ga gewaagd op de foto, alleen of samen met je vriendinnen en laat je adviseren over de beste poses en de mooiste lichtval voor de ultieme foto. De studio is privé voor jullie groep gereserveerd. Ga je met je vrijgezellenfeest helemaal los? Dan hebben wij zelfs een rood raam, waar je achter kunt poseren. Zo krijg je echt een dag om nooit meer te vergeten ( …al zou je dat misschien wel willen! )

De keuze is aan jullie, want girls wanna have fun! Natuurlijk krijg je alle gemaakte foto’s direct mee op een cd, zodat je ook later nog kunt nagenieten van jouw bijzondere & orginele vrijgezellendag!

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review