Top

Burlesque Fotoshoot

€ 25

p.p. incl. BTW

Nog even gek doen voordat je het huwelijksbootje instapt? Dat mag best een beetje uitdagend! Want wij hebben het ideale uitje voor jou en je vriendinnen. Gooi die benen in de lucht, want jullie gaan in Burlesque stijl op de foto! Dat wordt een middag lachen, gieren, brullen voor het oog van de camera! Burlesque, wat was dat ook al weer? Sluit je ogen en denk Parijs, Moulin Rouge, een kleine eeuw geleden. Want in de jaren ’30 wisten de dames wel wat verleiden was! In de nachtclubs gaven zij cabareteske shows in strakke korsetten en uitbundige rokken. Maar de aankleding is niet alles, want niets is zo aanlokkend als die verleidelijke blik en ondeugende lach. Je snapt het al, Het spel der verleiding, maar dan wel met een dikke knipoog, staat in de burlesque stijl centraal.

Professionele fotograaf, privé locatie, kleding en attributen, foto’s achteraf per mail, nabij het Centraal Station
25,00 euro p.p.
Tijdsduur bedraagt 1 uur
Ook te combineren met bijvoorbeeld een Burlesque workshop of een Wallen Tour met gids (neem contact op voor de mogelijkheden!)

Zelf het spel der verleiding aangaan…
Kom met een groep vriendinnen langs en tover jezelf om tot de ultieme showgirl. Voor kleding geheel in burlesque stijl wordt gezorgd. Alleen het gebruik van een eigen panty wordt gewaardeerd, wel zo hygiënisch. Leef je vervolgens uit op het podium! Dans als volleerde dansmariekes samen de Can Can en ‘klik!’, de fotograaf zorgt voor de rest. Het resultaat zal hilarisch zijn, maar ook best sexy..!

Dit ga je nooit meer vergeten!
Afgezien van de geweldige ervaring, waarbij je letterlijk even in een andere wereld stapt, houd je mooie herinneringen aan deze dag over. Wij van Funnyphotoshoot zorgen er namelijk voor dat je naar huis gaat met een aantal prachtige fotoafdrukken. Bovendien sturen we alle gemaakte foto’s op naar drie emailadressen naar keuze (middels ‘WeTransfer’).

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review